رسیدن به جایی که یک انسان گرایش به شکل حیوان در امدن دارد. باورتان می شود، انسانی که در این دنیا اشرف مخلوقات است خود را شکل حیوانی مثل سگ در می اورد و رفتارهای حیوانی از خود بروز می دهد و حتی در ظرف حیوانات غذا می خورد.به نظرتان انسان چه می شود که کارش به اینجا میکشد.معمولا افرادی دنبال این موارد می روند که مسئولیت پذیر نیستند و می خواهند از هر قیدی به نظر خودشان ازاد باشند در صورتی که این عمل انسان سگ نما هم اسیر شدن دست یک سری انسان های دیگر است. ادمی که کرامت انسانی خود را کنار گذاشته یعنی نمی خواهد پایبند هیچ قید و بندی باشد و هیچ عقیده و باوری را قبول ندارد که به اینجا کشیده می شود .
سالهاست که آزادیهای بیحدوحصر و خواستههای دور از شأن انسانی باعث بروز اینگونه ناهنجاریهای فرهنگی اجتماعی همچون همجنسگرایی و پدیده انسان سگ نما در جوامع غربی شدهاست؛ بسیاری از کارشناسان تاکید دارند که اینگونه ناهنجاریها برگرفته از توسعهیافتگی بدون توجه به کرامت انسان است.
بنابراین امروزه بزرگترین بحرانی که بر جامعه بشریت خصوصاً بر جامعههای به اصطلاح پیشرفته و صنعتی حکومت میکند، بحران معنوی و اخلاقی است.
عقلانیت در کنار اخلاق میتواند انسان را در مسیر درست قرار دهد. در همین ارتباط یک فعال فضای مجازی در صفحه توئیتر خود نوشت: «اول عقاید و باورها رو میگیرن بعد شرم، حیا، عقلانیت، غیرت و مفهوم خانواده خودش میره بعدش لباسها تغییر میکنه و نهایتاً انسان تبدیل میشه به حیوان. بیش از ۱۰۰۰۰ نفر در انگلیس خودشون رو به شکل سگ در آوردن و مثل اونا در خدمت اربابانشون هستند.»
فوکویاما با وجود حمایت از لیبرالیسم اما نگران فروپاشی اخلاق است و مینویسد «به نظر من جامعه آمریکا با بحرانهای جدی رو به رو است که آینده آن را تهدید میکند، مشکل جهان امروز، اقتصادی، سیاسی و … نیست بلکه بحران ناشی از فروپاشی انسجام اخلاقی است.»
از نگاه ناظران، بحران اخلاقی از جمله معضلات اساسی پیش روی جوامع غربی به خصوص آمریکا است. هرج و مرج اخلاقی و از دست رفتن ملاکهای درست، محصول افول خانواده، عملکرد رسانهها و نیز بیبند و باری و مسؤولیت ناپذیری جنسی است. عامل اساسی و مهمی که در ورای این عوامل تأثیر اساسی دارد، رویکرد تساهل محور و رواداری نسبت به مسائل غیراخلاقی در جامعه است.
«رابرت جی. رینگر» از جمله دانشمندانی است که با درک انحطاط فرهنگی غرب، ریشههای انحطاط را در فساد اخلاقی میداند و مینویسد: افول و زوال غرب را میتوان به وسیله یک نمودار پرنوسان نشان داد. آثار انحطاط در ایالات متحده آمریکا در پنجاه سال مورد مطالعه (سالهای بین ۱۹۱۲ تا ۱۹۶۳) بیشتر از ۱۳۷ سال پیش به چشم میخورد و نیز این آثار در بیست سال گذشته بیشتر از پنجاه سال پیش بوده است.
این واقعیت را میتوان آشکارا در کلام رهبر معظم انقلاب شنید که یکم بهمن ۱۳۹۳ در دیدار قهرمانان و ورزشکاران مسابقات آسیایی و پارا آسیایی فرمودند: [غربیها] افتخار میکنند به بیعفّتی و برهنگی، افتخار میکنند به عدم رعایت اخلاق جنسی؛ یعنی همانی که در روایات ما هست که معروف میشود منکر، منکر میشود معروف؛ این الان در دنیای غرب تحقّق پیدا کردهاست.»
سرعت بالای انحطاط اخلاق در غرب
سال هاست که آزادی های بی حدوحصر و خواسته های دور از شان انسانی باعث بروز این گونه ناهنجاری های فرهنگی اجتماعی همچون همجنسگرایی و پدیده انسان سگ نما در جوامع غربی شده است؛ بسیاری از کارشناسان تاکید دارند که این گونه ناهنجاری ها برگرفته از توسعه یافتگی بدون توجه به کرامت انسان است.
بنابراین امروزه بزرگ ترین بحرانی که بر جامعه بشریت خصوصا بر جامعه های به اصطلاح پیشرفته و صنعتی حکومت می کند، بحران معنوی و اخلاقی است.
عقلانیت در کنار اخلاق می تواند انسان را در مسیر درست قرار دهد. در همین ارتباط یک فعال فضای مجازی در صفحه توئیتر خود نوشت: «اول عقاید و باورها رو میگیرن بعد شرم، حیا، عقلانیت، غیرت و مفهوم خانواده خودش میره بعدش لباس ها تغییر میکنه و نهایتا انسان تبدیل میشه به حیوان. بیش از 10000 نفر در انگلیس خودشون رو به شکل سگ در آوردن و مثل اونا در خدمت اربابانشون هستند.»
فوکویاما با وجود حمایت از لیبرالیسم اما نگران فروپاشی اخلاق است و می نویسد «به نظر من جامعه آمریکا با بحران های جدی رو به رو است که آینده آن را تهدید می کند، مشکل جهان امروز، اقتصادی، سیاسی و… نیست بلکه بحران ناشی از فروپاشی انسجام اخلاقی است.»
از نگاه ناظران، بحران اخلاقی از جمله معضلات اساسی پیش روی جوامع غربی به خصوص آمریکا است. هرج و مرج اخلاقی و از دست رفتن ملاک های درست، محصول افول خانواده، عملکرد رسانه ها و نیز بی بند و باری و مسئولیت ناپذیری جنسی است. عامل اساسی و مهمی که در ورای این عوامل تاثیر اساسی دارد، رویکرد تساهل محور و رواداری نسبت به مسائل غیراخلاقی در جامعه است.
«رابرت جی. رینگر» از جمله دانشمندانی است که با درک انحطاط فرهنگی غرب، ریشه های انحطاط را در فساد اخلاقی می داند و می نویسد: افول و زوال غرب را می توان به وسیله یک نمودار پرنوسان نشان داد. آثار انحطاط در ایالات متحده آمریکا در پنجاه سال مورد مطالعه (سال های بین 1912 تا 1963) بیشتر از 137 سال پیش به چشم می خورد و نیز این آثار در بیست سال گذشته بیشتر از پنجاه سال پیش بوده است.
این واقعیت را می توان آشکارا در کلام رهبر معظم انقلاب شنید که یکم بهمن 1393 در دیدار قهرمانان و ورزشکاران مسابقات آسیایی و پاراآسیایی فرمودند: «[غربی ها] افتخار می کنند به بی عفتی و برهنگی، افتخار می کنند به عدم رعایت اخلاق جنسی؛ یعنی همانی که در روایات ما هست که معروف می شود منکر، منکر می شود معروف؛ این الان در دنیای غرب تحقق پیدا کرده است.»
منبع:سایت ویکی رز
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0